VALMENTAJAT

Valmennus PTT:ssä

Tarjotaksemme korkeatasoista valmennusta huolehdimme myös valmentajiemme osaamisen tasosta. Valmentajamme ovatkin oppimisen mestareita, jotka osallistuvat leireille, seuraavat tenniksen kehitystä ja jakavat osaamistaan mielellään. PTT:ssä valmennusporukkamme tekee aidosti yhdessä töitä tarjotakseen parasta mahdollista osaamista pelaajillemme.

 

Päävalmentaja

Nikko Jokinen

Koulutukset: STL:n kilpavalmentajakoulutus + kehittänyt aktiivisesti omaa osaamista seminaareissa ja webinaareissa. Tulevaisuuden tähtäimenä Valmentajan Ammattitutkinto

Tennistausta:
Entinen kilpapelaaja; pelannut SM-Liigaa. Valmennuskokemusta 12vuotta, viimeiset 4vuotta Espoon Tennisseurassa Kilpavalmennuspäälikkönä sekä Päävalmentajana. Valmentanut junioreita kansainväliseen menestykseen asti.

Yhteystiedot:

0409112721

Valmentaja

Oskari Mäkäräinen

Koulutukset:  STL Taso 1-koulutus

Tennistausta:
Entinen kilpapelaaja; useita kansallisten turnausten turnausvoittoja junioreiden ja miesten luokissa. Palkintosijoja myös mm. Koululaisten mestaruuskilpailuista sekä junioreiden sm-kilpailuista. Valmentanut PTT:ssä vuodesta 2017 lähtien.

Yhteystiedot:

0505764323
oskari.makarainen@gmail.com

Valmentaja

Roosa Rautee

Koulutukset:  STL Taso 1 koulutus

Tennistausta:
Pelannut useita vuosia harrastetasolla niin Suomessa kuin Australiassa. Valmentanut viimeiset neljä vuotta Smash-Espoossa ja Sata tenniksessä aikuis- ja lapsiryhmiä.

Yhteystiedot:

0449965255
roosa.rautee@gmail.com

Valmentaja

Masi Sarpola

Tennistausta:
Entinen aktiivinen kilpapelaaja. Useita SM-mitaleja niin junioreista kuin aikuisistakin. 

 

Tule Mukaan Pelaamaan Tennistä!