VALMENTAJAT

Valmennus PTT:ssä

Tarjotaksemme korkeatasoista valmennusta huolehdimme myös valmentajiemme osaamisen tasosta. Valmentajamme ovatkin oppimisen mestareita, jotka osallistuvat leireille, seuraavat tenniksen kehitystä ja jakavat osaamistaan mielellään. PTT:ssä valmennusporukkamme tekee aidosti yhdessä töitä tarjotakseen parasta mahdollista osaamista pelaajillemme.

 

Päävalmentaja

Danil Gavrilyuk

 Koulutukset: STL:n seuravalmentajakoulutus

 Tennistausta:
Entinen kilpapelaaja; turnausvoittoja useissa turnauksissa Venäjällä U10-U18 ikäluokissa. Kilpaillut myös TE- ja ITF-kilpailuissa. Harjoitellut useissa eri maissa ja akatemioissa. Valmentanut 17-vuotiaasta lähtien.

 Yhteystiedot:

0468441609

danil@puijotennisteam.com

Valmentaja

Nikko Jokinen

Koulutukset: STL:n kilpavalmentajakoulutus + kehittänyt aktiivisesti omaa osaamista seminaareissa ja webinaareissa. Tulevaisuuden tähtäimenä Valmentajan Ammattitutkinto

Tennistausta:
Entinen kilpapelaaja; pelannut SM-Liigaa. Valmennuskokemusta 12vuotta, viimeiset 4vuotta Espoon Tennisseurassa Kilpavalmennuspäälikkönä sekä Päävalmentajana. Valmentanut junioreita kansainväliseen menestykseen asti.

Yhteystiedot:

 0409112721

Valmentaja

Oskari Mäkäräinen

Koulutukset:  STL Taso 1-koulutus

Tennistausta:
Entinen kilpapelaaja; useita kansallisten turnausten turnausvoittoja junioreiden ja miesten luokissa. Palkintosijoja myös mm. Koululaisten mestaruuskilpailuista sekä junioreiden sm-kilpailuista. Valmentanut PTT:ssä vuodesta 2017 lähtien.

Yhteystiedot:

0505764323
oskari.makarainen@gmail.com

Valmentaja

Roosa Rautee

Koulutukset:  STL Taso 1 koulutus

Tennistausta:
Pelannut useita vuosia harrastetasolla niin Suomessa kuin Australiassa. Valmentanut viimeiset neljä vuotta Smash-Espoossa ja Sata tenniksessä aikuis- ja lapsiryhmiä.

Yhteystiedot:

0449965255
roosa.rautee@gmail.com

Valmentaja

Aaro Liimatainen

Tennistausta:
Pelannut tennistä jo useamman vuoden. Aloitti lasten- ja harrasteryhmien valmennuksen 2019 päävalmentajan avustuksella. Näin oppien tennisvalmennuksen perusteet ja olennaiset asiat.

Yhteystiedot:

040 9617956
aaro.liimatainen@outlook.com

Tule Mukaan Pelaamaan Tennistä!