Valmennus

Valmennus

Valmennus on prosessi, jossa yksilöitä autetaan, motivoidaan ja ohjataan saavuttamaan oma paras potentiaalinsa. PTT:ssä valmennus ei tähtää yksilön kehittämiseen vain tenniskentällä vaan myös kasvamaan paremmaksi versioksi itsestään kentän ulkopuolella. Tiimityö, vastuullisuus, itseluottamus, vuorovaikutustaidot ja monet muut yleishyödylliset taidot kehittyvät tenniksen parissa. Monta hyvää syytä sinun aloittaa tennis tai tuoda lapsesi lajin pariin.

PTT rakentaa mahdollisuuden kehittyä jokaiselle pelaajalle, neljä vuotiaista pitkällä oleviin aikuisiin, sekä luonnollisesti myös nauttia tenniksestä upeana pelinä.

Lisää tietoa valmennusaikatauluista, valmennusryhmistä ja valmennusteemoista löytyy kohdasta VALMENNUSASIAT

Junioripolut

Ekatennis
4-6v

Ekatennis on suunnattu n. 4-6 vuotiaille tenniksestä kiinnostuneille lapsille. Aiempaa kokemusta tenniksestä ei tarvitse olla.

Lue Lisää

Minitennis
6-7v

Minitenniksessä opitaan tenniksen lyöntitekniikoita, liikkumista ja taktiikkaa oikeanlaisen pelin mahdollistamalla kenttäkoolla ja pallolla.

Lue Lisää

Miditennis
8-9v

Miditenniksessä lapset jatkavat tenniksen olennaisimpien ominaisuuksien kehittämistä heille sopivassa kehyksessä

Lue Lisää

Tenniskoulu
10-16v

Tenniskoulun aikana pelaajat eivät vain opi pelaamaan tennistä, vaan kehittävät myös omaa luonnettaan ihmisinä ja pelaajina.

Lue Lisää

Kilpatennis
10-18v

Kilpapelaajana kehittyminen edellyttää pitkäkestoista henkilökohtaista harjoitussuunnitelmaa, jossa huomioidaan jokaisen pelaajan yksilöllisyys.

Lue Lisää

Aikuisten Tennis

Aloittelija

Opi tenniksen perusteet ja nauti harjoittelusta heti ensimmäisestä kerrasta alkaen.

Lue Lisää

Harrastelija

Jatka treenaamista ja erilaisten lyöntien ja pelitaitojen opettelua -alat oikeasti jo hallita peliä.

Lue lisää

Kilpapelaaja

Opiskele ja treenaa tärkeimpien avaintaitojen hallintaa kilpapelaamista varten. Unohtamatta mitään näistä -alueista: tekniikka, fysiikka, taktiikka ja mentaalitaidot.

Lue lisää

Tule Mukaan Pelaamaan Tennistä!